2011/01/02

Happy julklapping!

En glad typ i lim och glitter till vänster, återanvänd teckning till höger.
Mera lim och glitter bildar de första bokstäverna i mina föräldrars namn, och
vid dess sida en platt rosett ritad med barnets julklappstuschpennor. Allt toppat
med små smöriga fingeravtryck;).
Pappersklipp med veck, delvis fästa i paketet gav en fin 3-D effekt, paljetter
pricken över i:et. Till höger ett runt paket prytt av ett färglagt tårtpapper.

Ok morfar, dags att hoppa upp ur soffan och slå in lite klappar, det är ju ändå nyårsdagen! Med farmor och morföräldrar på olika håll blir det många julaftnar. Den sista i raden betade vi av igår och morfarsklapparna skulle paketeras innan barnet vaknade ur middagssömnen, så morfar slog in och jag pyntade. Jag är leds till max på papper med tomtar som smyger i snöig skog och andra julmotiv - speciellt som vi redan avverkat några klapputdelningar. Utmaningen blev därför att hitta på andra sätt att göra fina paket. Det där med lim och glitter är ju en favorit (sedan julkorten), och sedan gammalt tager-vad-man haver filosofin.
Kul var det, fint blev det och vi hade en väldigt trevlig kväll och t.o.m. tomten tittade förbi! God jul och god fortsättning på er alla!

2 kommentarer:

  1. Mei_ro3/1/11

    Fint! Jag brukar spara på fina presentpapper och klippa ut och göra applikationer på paket, t ex på tidningspapper eller ett oblekt paketpapper. Det blir fint, t ex kan man klippa ut bokstäver i olika papper, eller små djur och filurer :-).

    SvaraRadera
  2. Anonym3/1/11

    Ja visst är det roligt med paket! Jag kan verkligen tänka mig blir fint med klipp på den sortens bakgrund, det är en kul teknik, och lite beroendeframkallande;)! På samma tema hittade jag förresten nyss en old-school produkt i en hobbybutik: gummerat papper i olika färger. Det använder barnet när han ritar och papperspysslar. Han klipper, slickar och sätter fast bitarna på teckningen, väldigt uppskattat!

    SvaraRadera