2010/04/23

Maxipyssel i Nordstan på söndag!Som en del av Vetenskapsfestivalen är det på söndag 25/4 dags för Seamhack i Nordstan. Redan i höstas sömmades det för första gången, då som ett superlyckat event under forskarfredagen på temat re-do mode. Föreläsningar med bl.a. Otto von Busch som forskar i mode hacktivism, dj:s, fika, kläd-swap och verkstäder med möjlighet att på alla upptänkliga sätt modifiera gamla trötta paltor.
På söndag blir det favorit i repris men nu mycket, mycket större: pysselverkstäder där gamla kläder sys om till nya barnplagg, pimpstation där du pyntar upp dina kläder till en ny nivå, inspirationsfiskdamm, instant broderi, stick- & virkverkstad, modevisningar, tävling, workshops, föreläsningar och mycket mer. Samt förmodligen också mycket mera folk, så kom i tid, kl 11 kör det igång! Jag går omkring i verkstäderna och myser och gör mitt bästa för att få folk att pyssla loss, välkommen!

1 kommentar:

  1. Mycket lyckat, massor av folk och massor av tjusiga kreationer. Följ länken nedan för att läsa vad GP skrev (och se en material girl in action i bakgrunden)!
    http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.357384-syr-for-en-battre-miljo

    SvaraRadera